Nová zákaznícka karta FLOS

Už dlhšiu dobu sa zamýšľame nad tým, ako by sme sa mohli vhodne poďakovať všetkým našim priateľom a zákazníkom za dôveru pri výbere toho najkrajšieho daru aký môžete niekomu darovať - kvetov. Neprišli sme však na nič nové, len nás napadlo, že Vás za vašu vernosť odmeníme výhodnejšími cenami a to nie len v našich kvetinárstvach, ale aj v našom internetovom obchode kvetyakytice.sk.

Ako získať výhodnejšie ceny v kvetinárstvach FLOS s láskou ku kvetom?

Stačí nakúpiť v ktoromkoľvek z 12 kvetinárstiev FLOS v minimálnej hodnote 15 €, vyplniť registračný formulár a ihneď sa stávate vlastníkom našej zákazníckej karty.

Kde a ako môžem nakúpiť so zľavou?

Zákaznícka karta je určená na nákupy v kvetinárstvach FLOS a na e-shope kvetyakytice.sk. Vy ako držiteľ zákazníckej karty nakupuje so zľavou všetok nezľavnený tovar v ktoromkoľvek z 12 kvetinárstiev FLOS a tiež po potvrdení registrácie na internetovom portáli kvetyakytice.sk si môžete objednať donášku kvetov vo výhodnej cene kamkoľvek v rámci celého Slovenska.

Ako to funguje v praxi?

Stačí ak sa pri nákupe v kvetinárstve FLOS s láskou ku kvetom sa preukážete zákazníckou kartou a na všetok nezľavnený tovar Vám poskytneme zľavu. S nákupmi na internete budete musieť chvíľu počkať. Trvá pár dní kým náš e-shop www.kvetyakytice.sk s Vami zoznámime a na základe Vami zadaných údajov Vám vytvoríme účet. Akonáhle budete na webe zaregistrovaný/á dostanete (na Váš e-mail zadaný v registračnom formuláre) z adresy info@kvetyakytice.sk potvrdenie o registrácii a prihlasovacie údaje k Vášmu kontu na stránke kvetyakytice.sk. Stačí sa prihlásiť a vytvoriť objednávku.